Anmeldelser

Kampen om skoven

“… den er fortalt i et godt og billedligt sprog og med så mange spændingsmomenter at den nok skal fastholde målgruppen.”
Lektørudtalelse.


“… her er en ny dansk debutant ved navn Anders Juel Rasmussen, der tegner ganske lovende.” … “Det er en historie, der er god at læse op, spændende og uhyggelig, og naturligvis vinder det gode over det onde, noget som børn vil glæde sig over.”
Holger Ruppert, B.T.


“Og ikke alene er det en fænomenal god historie om rødmusen Gnaw, egernet Smut, spidsmusen Polo og skaden Fro’s kamp mod væsler og råger i en ellers fredelig skov, men bogens tegninger er også så flotte, at de alene næsten fortæller historien.” … “Det skal her indsparkes, at bogen sagtens kan læses af voksne. Man bliver draget ind i bogens historie, og det er én af de bøger, som man har svært ved at lægge fra sig. Har man imidlertid børn, så er den mere end velegnet til oplæsning. Bogens 23 kapitler er af tilpas længde, så der kan læses et kapitel hver dag. Men pas på – børnene kan sikkert ikke nøjes med dette.”
René Espersen, Farum Avis.

Jagten på løgnen

“Skrivestilen får mig til at tænke på Bent Hallers Fredsaberne og Fuglekrigen … Historien er fortalt i et levende sprog og indeholder en god portion spænding. Den er specielt velegnet til højtlæsning for de 8-10 årige, der vil elske den spændende dyrefortælling, mens den voksne oplæser vil få øje på mange træk af mere politisk karakter … Ligesom den første bog er også denne illustreret med fine stregtegninger.”
Lektørudtalelse.